اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

آمادگی کامل ایران برای تبادل تمام زندانیان با آمریکا

سخنگوی دولت گفت: امیدواریم روند آزادی زندانیان ایرانی در آمریکا ادامه پیدا کند و دولت جمهوری اسلامی آمادگی کامل برای تبادل همه زندانیان ایرانی در آمریکا را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی سخنگوی دولت ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ستاد ملی کرونا با توجه به اینکه چشم اندازی برای پایان کرونا مشاهده نکرد، موضوع استانداردسازی زندگی، کار و حرکت اجتماعی مبتنی بر بهداشت، سلامت و مقابله با کرونا را به عنوان استراتژی اساسی مرحله جدید ستاد ملی کرونا، در دستور کار قرار داد.

 

وی افزود: اعمال این سیاست‌ها با مشکلاتی روبرو است. اقتصادهای با رشد بالا هم با مشکلاتی مواجه شدند. امیدواریم با گسترش آموزش و فرهنگ‌سازی و سیاست گذاری به موقع، با کمترین آسیبی جامعه را به سلامت از این مرحله عبور خواهیم داد.

 

ربیعی گفت: بازگشایی مراکز فرهنگی، تفریحی و آموزشی و مهد کودک‌ها و آژانس‌های مسافرتی و تورهای گردشگری از جمله تصمیمات ستاد ملی کرونا است اما به سمت فاصله گذاری هوشمند با اعمال پروتکل‌های سختگیرانه لازمه این مرحله است.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: این تصمیم‌گیری ها به منزله عادی شدن اوضاع نیست. در مرحله جدیدی از مبارزه با کرونا سیاست‌های نظارتی و کنترلی را در دستور کار خود داریم. هدف اصلی ما حفظ جان مردم در مقابل بیماری، افزایش ظرفیت مراکز درمانی و راه اندازی اقتصاد و مقابله با بیکاری است.

 

وی ادامه داد: ما ۵ وظیفه را توامان دنبال کردیم و در جلسات دولت در حال پیگیری آن هستیم.

 

ربیعی با اشاره به آزادی چند دانشمند ایرانی از زندان‌های آمریکا، تاکید کرد: امیدواریم روند آزادی زندانیان ایرانی در آمریکا ادامه پیدا کند و دولت جمهوری اسلامی آمادگی کامل برای تبادل همه زندانیان ایرانی در آمریکا را دارد./ مهر

ارسال نظر